Британският премиер в оставка Борис Джонсън продължава да се забърква в

...
Британският премиер в оставка Борис Джонсън продължава да се забърква в
Коментари Харесай

Борис Джонсън няма да сдаде властта преди сватбата си

Британският министър председател в оставка Борис Джонсън продължава да се забърква в кавги. „ Daily Mail ” оповестява, че министър-председателят счита да се задържи на власт до момента в който отпразнува сватбата си “ в края на юли.

Борис и Кари Джонсън, които подписаха брак през 2021 година, ще платят за охолно сватбено празненство в Чекърс, резиденция в провинцията на министър-председателя на Обединеното кралство. Според „ The Telegraph “ обаче " на премиера ще му отнеме повече от година, с цел да спести за събитието “. По тази причина на Острова се завъртяха клюки, че министър-председателят в оставка ще се възползва от позицията си, с цел да поеме разноските по празненството, написа " Телеграф ".

Източник на консерваторите съобщи пред „ The Mirror “: „ Не е за поверие, че даже след всички рецензии, които Джонсън получи поради лъжите и измамите си, една от аргументите той да остане е сватбеното му празненство да бъде в Чекърс. Това е национално благосъстояние, а не негов персонален дом. Семейство Джонсън би трябвало да направи обичайно нещо и да откри друго място “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР